Eseta + Tie Dye!O lanu fou e fetaui ma Air Jordan 1 na fa'alauiloa aloa'ia SNKRS!

1

 

E le mafaitaulia seevae masani i lalo o Nike, ae o le Air Jordan 1 o loʻo tumau pea le lauiloa maualuga mo le tele o tausaga faʻatasi ai ma lona foliga masani ma le fetaui lelei o lanu.

Talu ai nei, o se lanu fou e fetaui ma Air Jordan 1 Zoom CMFT ua tuʻuina i luga o le SNKRS, ma o le aotelega o foliga e manaia tele.

 

2

 

O le pito i luga e faia i lanu piniki eseese ma matagofie, ma o le uiga atoa e tutusa ma le uiga o le autu o le Eseta, ma o le mulivae e teuteuina foi i elemene fusiua.

 

1

 

O le Swoosh Logo masani o loʻo tuʻuina atu i se foliga gaogao ma o loʻo faʻapipiʻiina i le aqua blue corduroy i totonu, e aumaia ai se lagona mauoa o le faʻapipiʻiina.

 

2

 

O le faʻaogaina o le auala e faʻaaogaina e fatu ai le pito i luga, ma e mafai ona vaʻaia le omomi faʻatumu o loʻo faʻaalia, lea e sili atu ona fetaui ma manatu lauiloa o loʻo iai nei.

 

1

 

O le ogatotonu o loʻo faʻapipiʻiina i le Zoom air cushion, ma le lagona o vae e mautinoa atoatoa.O se pa'u lanu piniki i fafo o lo'o si'osi'omia ai le 'oti lanumoana e fa'auma ai le paga.

 

2

 

Ua lipotia mai o le lanu fou e fetaui ma Air Jordan 1 Zoom CMFT ua aloaia nei i luga o le SNKRS, ma ua faamoemoe e faʻatau atu i le 9:00 i le taeao o Ianuari 15, ma le tau faʻatau e ¥1199.


Taimi meli: Ian-13-2022