Chicago Color Matching Forum 84 Maualuluga!Ua tumu le matagi toe “Vibe”!

1

O le seevae pasiketipolo masani adidas Forum na fanau i le 1980s o se afi tele i lenei tausaga.Toe fetaui lanu, sitaili seevae masani, ma sitaili faʻatapulaʻa soʻotaga ua toe faʻaleleia lelei seevae Forum mai le liʻo.
Talu ai nei, na fa'aalia ai le fa'ailoga lanu fou a le adidas Forum 84 High e fa'atatau i le 'au pasiketipolo a le Iunivesite o Louisville i le Iunaite Setete.

2

O le paʻu atoa o seevae e faʻaaogaina ai lanu o le lanu mumu, paʻepaʻe ma le uliuli, faʻatasi ai ma se siosiomaga malosi OG, ma o le faʻavaa o le tino seevae e faia i le paʻu.
O le seevae pito i luga e mulimuli i le mamanu masani a le Velcro o le Forum 84 High, o loʻo faʻatumauina le tofo muamua, ma o faʻamaufaʻailoga e tolu i le itu e faia i le suede uliuli.

3

O le tagavai o le mascot iunivesite o loʻo lolomi i luga o le laulaufaiva o le seevae, ma le faʻailoga o le iunivesite o loʻo i le itu o le seevae.Ua tumu le au i le manava.

4

O le igoa o le 'au o loʻo lolomi i le L i luga o le mulivae, e faʻaalia ai le faʻamatalaga o le seevae.
O le oxidized midsole e fetaui ma se lanu mumu, ma o le "Vibe" matagi e tumu saʻo, ma o le tele o lau vaʻai, o le sili atu lea ona foliga.

5

Ua lipotia mai o le adidas Originals Forum 84 High "Louisville Cardinals" o le a faʻatau atu i fafo i le aso 17 o Tesema.I le taimi nei, e leʻi faʻaalia le aso faʻatau faʻatau i Saina.O le tau e $140.O le a matou faʻaauau pea ona gauai atu ma aumai le tulitatao i se taimi vave e mafai ai.Lipoti.

Adidas Originals Forum 84 Maualuluga “Louisville Cardinals”
Numera Numera: GW7792
Aso Fa'asalalau: Tesema 17
Tau fa'atau: $140 USD

6


Taimi meli: Tes-14-2021