“Aso o Valentine Laiti” Fa'aaliga fa'aletino fou a Dunk!O foliga e matua manaia!

1

 

O le Nike Dunk series na fanau i le 1985. Faatasi ai ma le fesoasoani a fetu ma igoa soofaatasi super mamafa, ua vave ona vevela.O loo lauiloa pea i aso nei.Ina ua uma ona tui i le tele o elemene faʻalelei e Nike, ua avea ma faʻailoga o le aga, ma ua faʻaosoina ai le tele o tagata.Ua avea ma se tasi o mea e tatau ona i ai mo tagata taaalo sneaker.

Talu ai nei, o se lanu fou e fetaui ma Dunk Low lea na faʻaalia muamua, ou te talitonu o le a fiafia tele teine ​​i ai.

 

1

 

O le pito i luga o loʻo faʻapipiʻiina i paʻu paʻepaʻe, faʻaalia le maualuga tutusa e pei ona masani ai.

O le faʻavaa o le tino seevae o loʻo faʻaalia i le piniki, ma o le faʻaaliga vaaia e matua fou lava, ma se tofo o le Aso Valentine.

 

33-2203091PQ6

 

O le igoa o le laulaufaiva, nonoa seevae, ma le pito i totonu o loʻo faʻaalia foi i le piniki, ma o le faʻaaliga vaʻaia e fetaui lelei ma faʻatasi.

O le midsole pa'epa'e e tu'ufa'atasia ma le lanu piniki i fafo, e mulimuli i le mamanu faifaipea a Dunk Low, fa'atumauina le foliga tuai fa'aleaganu'u a'o toe fa'afofogaina le ata atoa o lanu.

 

1

 

Ua lipotia mai o le Nike Dunk Low fou "Rose Whisper" o le a muamua ona tatalaina i Iapani ia Mati 12. O le tau faʻatau e ¥12,100.O uo fiafia e mafai ona faʻaauau ona gauai atu, ma o le a matou lipoti atu foi ia te oe i se taimi vave e mafai ai.

Nike Dunk Low “Rose Musumusu”
Numera o mea: DD1503-118
Aso Fa'asalalau: Mati 12
Tau fa'amalolo: ¥12100 yen

 

2

 

 


Taimi meli: Mati-10-2022